Brandhouse - kerstgeschenken & relatiegeschenken

SeatZac, de hipste chillbag in een handomdraai

De hit van 2017 (en wat ons betreft ook nog daarna)...

De SeatZac bleek meteen na introductie in het voorjaar van 2017 een grote hit. Een ontzettend leuk geschenk in 6 verschillende kleuren: oranje, groen, blauw, zwart, roze en paars.

De SeatZac vul je met lucht en even daarna zit je al met je cocktail op het strand of chill je lekker op je balkon. In de eerste maanden van het jaar heeft dit populaire cadeau al veel mensen blij gemaakt. In vrijwel alle landen van West-Europa. Maar ook voor het eindejaar is de SeatZac een zeer populair geschenk.

De prijs van de SeatZac leent zich enorm voor de inzet als cadeau voor Kerst, Sinterklaas, eindejaar, of wellicht ook Dag van de Leidster en Dag van de Mantelzorg. Brandhouse heeft voor wederverkopers een bijzonder gunstig tarief, dat beduidend onder de normale retailprijs ligt. Dat maakt het voor iedereen interessant.

Niet alleen in 6 verschillende kleuren, maar ook mogelijk met bedrukking van uw logo of slogan

We leveren de SeatZac direct uit voorraad, maar indien gewenst bedrukken we de SeatZac met uw logo in een, twee of drie kleuren. De levertijd bedraagt bij onbedrukt circa 4 werkdagen, bij bedrukt circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef.

Vraag onze adviseurs naar alle mogelijkheden en prijzen

Deel mee in het succes van de SeatZac en informeer naar de mogelijkheden en naar de voor u gunstige tarieven. Onze adviseurs nemen de details graag met u door. Bel naar 076 - 205 93 63 of mail naar sales@brandhouse.nl