Brandhouse - kerstgeschenken & relatiegeschenken

SeatZac, de hipste chillbag in een handomdraai

De hit van 2019 (en wat ons betreft ook nog daarna...)

De SeatZac bleek meteen na introductie in 2017 een grote hit. Een ontzettend leuk geschenk in zeven verschillende kleuren: oranje, groen, blauw, zwart, roze, paars en sinds kort ook in de veelgevraagde kleur rood.

De SeatZac vult u met lucht en even daarna zit u al met een cocktail op het strand of chillt u lekker op uw balkon. Agelopen jaar heeft dit populaire cadeau al veel mensen enthousiast gemaakt in vrijwel alle landen van West-Europa. Deze trend zet door in 2019. Niet alleen als premium in het voorjaar, maar ook in het eindejaar is de SeatZac een zeer populair geschenk.

De prijs van de SeatZac leent zich enorm voor de inzet als cadeau voor Kerst, eindejaar, of bijvoorbeeld de Dag van de Zorg. Ook als verkoopstimulerend premium zien we de SeatZac op veel plaatsen terug. Brandhouse heeft voor wederverkopers een bijzonder gunstig tarief, dat beduidend onder de normale retailprijs ligt. Dat maakt het voor iedereen interessant.

Marketingkit en tailormade voorstellen

Voor onze wederverkopers hebben we een marketingkit samengesteld. Daarnaast verzorgen we digitale tailormade voorstellen, zodat u als wederverkoper een mooie presentatie kan tonen aan uw klanten. Bel of mail onze medewerkers om de mogelijkheden door te nemen.

Niet alleen in 6 verschillende kleuren, maar ook leverbaar met bedrukking van uw logo of slogan

We leveren de SeatZac direct uit voorraad, maar indien gewenst bedrukken we de SeatZac met uw logo in één, twee of drie kleuren. De levertijd bedraagt bij onbedrukt circa 4 werkdagen, bij bedrukt circa 10 werkdagen na akkoord op de digitale drukproef.

We hebben 6 standaardkleuren op voorraad:

  • blauw
  • rood
  • paars
  • groen
  • oranje
  • zwart

Van de kleur roze is nog een zeer beperkte voorraad voor de snelle beslisser. Bij bestellingen van meer dan 5.000 stuks is het mogelijk om een SeatZac in elk gewenste PMS-kleur te verzorgen. Hierbij geldt uiteraard wel een langere levertijd van minimaal 3 maanden.

Vraag onze adviseurs naar alle mogelijkheden en prijzen

Deel mee in het succes van de SeatZac en informeer naar de mogelijkheden en naar de voor u gunstige tarieven. Onze adviseurs nemen de details graag met u door. Bel naar 076 - 205 93 63 of mail naar sales@brandhouse.nl.