Brandhouse - kerstgeschenken & relatiegeschenken

Brandhouse, merkartikelen voor de zakelijke markt

Brandhouse: leverancier van geschenkartikelen en merkproducten voor de zakelijke markt

Wanneer u op zoek bent naar geschenkartikelen van Treets, Evian of SeatZac verzorgt Brandhouse de verkoop, administratie en logistieke afhandeling. Brandhouse is ook uw leverancier voor de kartonnen krukje van LogoSeat. U kunt ons in Nederland telefonisch bereiken op nummer 076 - 205 93 63 of per mail via sales@brandhouse.nl. Klanten uit België kunnen ons bereiken op nummer 011 - 988 400 of per mail via sales@brandhouse.nl. 

Brandhouse is steeds op zoek naar nieuwe concepten en producten, die passen binnen de filosofie, dat een klant alleen het beste verdient. Niet alleen voor wat betreft de producten, maar ook op het gebied van service en ondersteuning. Namen als Treets, SeatZac en Evian passen daarbij.

Leveringscondities

De levertijd voor Treets pakketten en samples is circa 4-5 werkdagen na ontvangst orderbevestiging (indien voorradig). Een kortere levertijd is eventueel mogelijk op aanvraag. Betaling bij opdracht, voorafgaand aan levering. Verzendkosten zijn per merk verschillend en afhankelijk van het volume. Onze adviseurs brengen u graag op de hoogte.

Op alle leveringen zijn onze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing. De prijzen geldig van 1 januari t/m 31 december 2017 of tot de volgende prijslijst wordt uitgegeven. Genoemde prijzen zijn in euro's exclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.